torsdag 13 maj 2010

Lågt i tak

Det var länge sedan sist jag postade något. Anledningen är väl mest att jag varit oinspirerad och haft fokuset på t.ex. jobbsituationen. Det är ibland mycket att styra med på den fronten och många instanser att hålla uppdaterade. Nu börjar jag komma tillbaka i rätta gångorna igen. Skönt.

Hela dagen har varit någon slags kyrkligt sabotage av den nationella strävan att höja BNP. "Kristi Huvudflygdag" eller nåt sånt... Jag har varit ute och spanat men vädret är så dåligt att de inte ens kört lågprogrammet. Dåligt av kyrkan att inte ha allvädersprestanda. Det vore kanske bra för kyrkans rekrytering om de reggande (SE-GUD, vad annars..) något i aerobaticsegmentet och gjorde lite väsen av sig där uppe i himlen. Skywriting av psalmnummer vore ju lite coolt.

I brist på strån att dra till stacken och herrar att tjäna har jag istället konsumerat lite mjukvara; Adobe Photoshop Elements 8. Detta för att på ett rationellt och prisvärt sätt kunna hantera de bilder jag tar. Alla bilder från diverse flygsamlingar i USA står ju på tur att publiceras på ett lämpigt Internet så fort jag fått lite mer ordning på saker och ting.

2 kommentarer:

Kent sa...

Heja, heja andedyrkarna. Kanske skulle kristihimelsfärd kommersialiseras hårdare? RedBull borde åtminstonde kunna uppmärksamma högtiden...

Rilleman sa...

Undrar om man kan byta namn till "Krister Himmelfjärd" och sen vinka till pöbeln på sagda datum?