fredag 18 februari 2011

Vemdå jag munter...

Om man lägger ner massor med hårt arbete utan att märkbart komma någonstans så kämpar man antingen mot en jämnstark motkraft eller så färdas man i en cirkel. Båda alternativen är hopplöst frustrerande (förutsatt att man har fler mål i livet än att enbart omsätta energi och tid för träningens skull). Om uppdämd frustration skulle mätas i "ekvivalent massa TNT" så riskerar ett större cirkelrunt område med mittpunkt N 58° 25.674', E 15° 36.779' inom kort att förvandlas till en öken av Trinitit.

Sedan jag av glinen på jobbet öppet outades såsom varandes "medelålders" har saker inte riktigt varit sig lika. Ytterligare en spik i den väntande kistan slog idag när jag blev nostalgisk över en Casio G-shock.. "Oj! Dom var ju jättepoppis när jag var... ung..." Fan.

5 kommentarer:

Lennart sa...

Heh heh, just you wait . . .
/L

NLC sa...

Och du som finner glädje i att hitta gråa hår på andra ;-P

Björn sa...

Fler inlägg, mer inlägg!

Flygvapenmuséet 13 mars 12-17. Modellflygsmässa - något för Rillemannen kanske?

Rilleman sa...

Hej Björn!

Modellflyg vore helt rätt. Dock har jag lovat Mor att vara en god son och flytta hennes bohag den helgen. Eftersom förmågan att uppskatta bra modellflyg är knuten till y-kromosomen ser jag ingen större vits med att ens be henne prioritera om, men tack för heads-up-en!

Kent sa...

Har en modellflyg-galen kollega. Inget svårt att slå ihjäl tid här om man har tråkigt :)

Välkommen till medelåldern! Defender = Rilleporsche ?