onsdag 1 juni 2011

Rullar fett, släpar tungt?

Gårdagen avslutades med uppkörning för BE-behörighet ute på Sviestad motorbana. Jag var sådär löjligt fokuserad under hela dagen och hade svårt att tänka på så mycket annat. Allt avlöpte väl och tur var väl det eftersom bilskolan hade personalbrist och förlitade sig på mig för att få tillbaka bil och släp ner till sina respektive parkeringsplatser på stan. :-)

Jag firade med en glass. Sen ville glassen ha en pilsner. Bara dåliga människor dricker i sin ensamhet vilket föranledde ett samtal till Bjoel som också var lite törstig. Tack Björn! Min Nils Oscar Kalasöl smakade väldigt lyxigt. Dagens på Klompen var schnitzel och sån måste man ha pilsner till. Efter en fantastisk avslutning på dagen lullade jag hem i en mätt, nöjd och lagom dämpad sinuskurva. Jag piggnade till lagom till läggdags, log år ironin i det hela, och somnade genast.

I ett nafs har jag höjt den tillåtna dragvikten på min bil från 750 kg till 3500 kg. Innebörden av detta är väl mest att jag nu bara behöver låna motsvarande "stor bil och släp" för att kunna dra hem min egen bil nästa gång den bryter i hop... :-) Tack till Stefan för den goda idén!

4 kommentarer:

Sven Wennerström sa...

Grattis! Vad blir nästa äventyr?

Rilleman sa...

Tack! Jag tror att det är dags att väcka upp några avsomnade intressen. Årskortet på simhallen är ju sorgligt lite använt, liksom dykutrustningen och sen börjar det bli dags att skaffa en vettig radio. Kanske lära mig morse? :-)

Eller så får jag bli husvagnsterrorist, nu när jag får dra eländet! :-D

Lennart sa...

Fan i helvete!!
Börjar Du också att asa på husvagn så ska jag ha en PV-kanon på hojjen
Det finns f.ö.utmärkta morse-kurser att ladda ner på nätet.
\L

Kent sa...

Härligt, då kan jag äntligen få hjälp att ta upp båten!