torsdag 21 februari 2008

Schlagerpestival

På lördag radas det upp en ny grupp hopplösa musikfånar med stjärnor i ögonen och hårspray i huvudet. Löpsedlarna har redan börjat fylla folkets huvuden med värdelöst vetande om de mediokra mediasymbioter som tydligen utgör vårt samhälles högsta kast. Allt styrt av en människa som i brist på egen framgång som artist gått och blivt "pestivalgeneral" och därmed sorgligt nog en av Sveriges större maktfaktorer inom kultursektorn, med ett ansiktslyft som endast en Kockumskran kunnat klara..

Ett tecken på hur skruvat allt är var hur mycket uppståndelse som genererades av att vårt nationella "schlager-facit" sedan snart 25 år tillbaka, HerreGUD-Carola, INTE gick och tog ytterligare en slentrianseger. Om detta har jag bara en sak att säga; Flytta på dig, folk vill om! Gå och ställ dig med dom andra musiktanterna hos Lillbabs!

Det enda dummare än den nuvarande schlagerpestivalen är de som faktiskt går på scammen och ringer och röstar på eländet. Nu ska jag nog äta nåt annars kommer jag bli på dåligt humör.

4 kommentarer:

Sven Wennerström sa...

Nu är du onödigt hård. Tvillingar som synkrondansar i röda kostymer är alltid rätt.

Rilleman sa...

Dansande tvillingar var dödfött redan när bröderna Ingrosso dansade schlager bakom Pernilla Wahlgren.

Cattis sa...

Måste nog påstå att de dansande tvillingarna är oändligt mkt bättre än bröderna Ingrosso. De verkade dessutom lagt ner tid och energi på sitt bidrag medan Carola bara gick ut och gjorde samma sak som vanligt. Skönt när det inte blir som media hade tänkt sig:)

Jonas sa...

Dom dansande tvillingarna är bra. Värre är det med alla dessa idol20åringar som ställer upp. Usch.

Tvillingarna har klass och sjunger dessutom bra.