söndag 19 september 2010

Det ser brunt ut

Katastrofval. På något märkligt sätt lyckades Svenska folket se till att vi under de kommande fyra åren bor i ett land som riskerar att styras av ett litet oerfaret hobbyparti ute på extremhögern. Detta eftersom de stora blocken, som trots att de skyr allt samarbete med SD, inte kan hindra att partiet röstar varken med eller mot dem. Med lite tur får SD svårt att tillsätta sina mandat.

Nu står hoppet till att regeringen lyckas få till ett samarbete med MP, något som jag personligen ser en hel del fördelar med om man lyckas. Det kommer förhoppningsvis lindra den nationella valbaksmälla det här landet så rikeligen förtjänar...

3 kommentarer:

Björn sa...

"Skäggetorp - Ett SD-fäste", rubrik i dagens Extra Östergötland.

Hur står det till bak fiendens linjer?

Lennart sa...

Nja, vi har ju HAFT 4 år med ett oerfaret hobbyparti redan !
Även skillnaden i POLITIK ligger ju inom den statistiska felmarginalen . . .

Rilleman sa...

SverigeDummokraterna hade nog inte särskilt svårt att plocka röster i Skäggetorp. Det tysta, viskande missnöjet över den andel invandrare vi har är ju hela tiden påtaglig. Jag har läst lite i de diskussioner som följt på Correns artiklar och där framkommer att många förfasar sig över att "invandrarna bara sitter och hänger i Centrum... stjäl cyklar..." och en massa andra fina saker. Om det förstnämnda vore något dåligt så skulle vi ju först och främst få ta och prygla alla pensionärer som hängt i centrum sedan urminnes tider. Jag väntar med spänning på det oundvikliga; Islampartiet. Tills dess hamstrar jag burkskinka och cykelslang!