onsdag 1 september 2010

Mnemotekniskt multiverktyg

Jag är Rilleman. Jag har ett otäckt bra minne för vissa saker. Många saker till och med. Saker som triggas av associationer. Jag delar gärna med mig av det jag vet. Jag är hjälpsam.

Därför vill jag å det bestämdaste överklaga den fruktansvärt misstänksamma blick jag fick av sköterskorna/receptionisterna hos min tandläkare då jag, efter att de fruktlöst debatterat saken i mer än en kvarts timma inför försvarslösa väntande patienter, avslöjade att när framlidne Patric Swayze hångeldrejade med Demi Moore i "Ghost".. så var det "Unchained Melody" av The Righteous Brothers som spelades och inget annat. Rilleman kan filmmusik. Även om den råkar komma från en chickflick.

(För övrigt hade jag inga hål i tänderna, minimalt med tandsten och Världen sötaste tandhygienist.)

4 kommentarer:

Jonas sa...

Du är IMDB inkarnerad.

Rilleman sa...

Tack Jonas, en del andra skulle gissat på ADHD eller nåt.. ;-)

Kent sa...

Hångeldrejande synes mig synnerligen effektivt som förspel. Slutprodukten, på drejandet, ser förmodligen ut som något som skapats på "förskolan" dessutom.

Hälsningar från malmö

Rilleman sa...

Hej Kent! Jag tror bestämt att det som eventuellt skapas under efterspelet till förspelet också kan komma att hamna på förskolan i sinom tid. Drejande vore kul att prova, hångelflaskskeppsbygge var för pilligt...