torsdag 22 april 2010

Newark Liberty International, gate C 72

Sitter nu utanför gaten. Är ute i väldigt god tid, as per usual. Åtnjuter lite complimentary wi-fi, courtecy of de trevliga människorna på Siemens Inc.

Allt är väl och nu nästa är steg att få en bit mat i magen. Allt ser ut att gå planenligt. Hela resan har varit underbar och jag har haft såå roligt! USA är fantastiskt och det är Christina och Sven också! Det är lite kul att tänka på hur jag lyckats gaffla den här vulkanhistorien, med en resa på varje sida så att säga. Många andra har uppenbarligen inte haft samma tur. För tur är allt det handlar om, även om man är Rilleman.

Det blir roligt att se hur skallen reagerar på tidsomställningen och att gå tillbaka till Svenska igen. Efter en vecka känns det helt naturligt att prata engelska och små neurolingvistiska genvägar har formats. Vanliga fraser bara poppar upp när så är lämpligt. "God bless you, and have a nice one!" eller "Gonna pop a cap in you' ass, man!" efter behov.

Borta bra men hemma har vi högre skatter och fri sjukvård som man säger.. det ska bli jätteroligt att "landa" hos Nisse, Catta, Oscar och lillebror Patrik i Malmö innan jag far hem till Linköping. Vad det lider så ska jag se till att lägga upp ett album med bilderna från resan. Stay tuned!

Inga kommentarer: